dag zes en zeven


Aaaaaaaaaaaahhhhhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Miljaar, 'k hem goesting om te zagen maar 'k vind geen reden!!! Behalve dan dat de Geep 's nachts in m'n bed ligt. Echt smerig om naast zoiets wakker te worden. Gelukkig vindt hij het omgekeerde net hetzelfde dus da's dan weer een verstandhouding om u tegen te zeggen.

Mannekes, waar moet ik beginnen? Cocoa Beach hebben we dus met een beetje pijn in 't hart achter ons gelaten om onder extreem gekibbel koers te zetten richting Orlanda. Onderweg konden we Cape Canaveral in de verte nog zien maar diejen brok technologie hebben we aan ons voorbij laten gaan. Nope, Orlando omdat da daar naar 't schijnt echt de moeite was. Awel, International Blvd was crap. Ketens, ketens en nog eens ketens en 't ergste vanal was dat er dan nog gene Hooters tussen zat ook... Orlando means amusement parks en omdat ons Heidi gewoon gigantisch veel goesting had om 'bjeesjes' te zien hebben we maar voor Seaworld gekozen. Jep dolfijnen, manatees (echt lelijke bjeeses, amai), haaien en alles wat de zee te bieden heeft in een overweldigende show gegoten. Echt op z'n Amerikonders. Ikzelf heb m'n hart nog eens efkes verloren aan een zeemeermin die me met een kushandje doen duizelen heeft. De Geep wou ze ook maar da was rap uitgevochten.
Weg uit Orlando, richting DAYTONA Beach. Kort maar krachtig: leeg, vervallen, verlaten. Wachtend op Bikers Week (effe detail tussendoor? de Geep is z'n ingewanden aan 't uitkotsen op dit eigenste moment, Heidi slaapt en den Bex en ikke liggen hier plat!!!), the Daytona 500 of Spring Break... Toch hemmen we daar een megacool barreke gevonden. Die 'biatches' van achter den toog (kan er ni aan doen, ze hadden het achter op hun hotpants staan) sprongen op gepaste momenten op den toog om een danske van bedenkelijk alooi te placeren terwijl wij onder luid gejouw efkes stopten met poolen of op den boxbal te rammen. Pittig detail, de Geep mept harder dan moi-même, iets dat zal moeten slijten... Jep, hier zijn we zat geworden en was 't dikke fun ook al was er maar vijf man en den alom aanwezige peirdekop. Blijkbaar breekt de hel hier pas los vanaf oktober wat toevallig de maand volgend op september is.
's Anderendaags was 't tijd om naar het circuit van Daytona te gaan. Geen race, da nie maar een massa randanimatie en thank god was er daar éne z'n karreke aan 't testen. Man, 800 opgefokte pk's met nen debiel achter 't stuur. Yeah hellboy, burn that rubber!!! Zelfs ondergetekende was zwaar onder den indruk, ook al stond ik weer de zever van de Geep z'n kin op te dweilen.
Volgende halte moest Gainesville worden, heart of the music in Florida en tegelijk het meest noordelijke punt dat we van the Sunshine State gingen bezoeken. Onderweg heeft den Bennyboy voor één van de meest aangename verrassingen gezorgd. Plots slaagt em daar een 'ros-rood' paddeke in (na die benaming zijn er ettelijke scheldwoorden door den auto geslingerd) en staan we voor den ingang van Juniper Springs. Nu had ik al wel gehoord da America serieus veel natuurparken heeft maar dit had ik echt ni verwacht. Het leek wel the fuckin' blue lagoon man!!! Hier ontsproot het water van ne stroom waarvan ik de naam begod ni weet maar da's allemaal bijzaak. Een bassin van op het diepste punt 20 voet met het helderste water da'k ooit gezien heb, loepzuiver tot op de bodem... Er rond was de natuur wel serieus bedwongen door bouwvakkers maar da maakte het ni minder schoon. Als klap op de vuurpijl mocht ge daar dus in zwemmen en da hemmen we uiteraard gedaan (Heidi hebben we er wel in moeten flikkeren ook al beweert ze dat ze er zelf ook wel ingesprongen zou zijn, yeah right...). Da was echt graaf. Op 't diepste punt zag je 't water omhoog borrelen en als ge dan naar boven keer zag je een massa viskes zenuwachtig rondtrekken, waarschijnlijk op de loop voor de Geep. Terwijl we wat lagen rond te dobberen kwam er nog ne wasbeer me waarschijnlijk last van vlooien (was 'm zich aan 't krabben of aan 't afbeiren, we zijn er niet uitgeraakt) langs gewandeld. Schouw geval, ge zout 'm zo meepakken. Dees was echt de moeite, thanx Benny!
Ok, Gainesville. Blijkt een universiteitsstad te zijn waar (nog) geen ruk te zien was. Massa's café's die op de massa's aan 't wachten waren die er zeker vanaf (jawel!) oktober zouden zijn. Anyway, goe gegeten en daarna eigenlijk 't eerste 't beste café binnen gevallen omdat uit navraag gebleken is dat er niet direct gigantisch heftige bands gingen optreden die avond. Bleek toch wel dat de eigenaars een uitgebreid gamma aan Belgische bieren verkochten en daarenboven een verregaande liefde voor ons miezerige landje koesterden zeker! De dochter was extatisch over onze aanwezigheid en heeft zelfs haar vader erbij gehaald om 't met ons over bier en eten te hebben. Ze hebben daar zelfs de kok uit de keuken gesleurd zodat H en den B hem eens konden uitleggen hoe hij stoemp moest klaarmaken en wat daarbij gegeten moest worden. Uiteindelijk heeft den Bex daar bijna zullie moeder verlapt omdat die blijkbaar uitzonderlijk goe kan kokkerellen! We hebben het dan toch maar het op het uitwisselen van adressen gehouden zodat we nog 't één en 't ander kunnen laten weten over bier en eten. Hier hebben we dus contacten gelegd en daarenboven bijna de Geep uitgehuwelijkt. Onzen hitsigste ridder van de liefde had zijn speer weer naar de dochter des huizes gericht...
Onderweg naar de volgende stopplaats (het Dragster Museum) zijn we nu in een keurig motel beland. De rest ligt hier te pitten en ik ben m'n cola's nog aan 't laten uitwerken. Sorry voor de overvloed van woorden maar hey, waar 't hartje van vol is loopt de rest van over hè!
See ya'll (hopefully not!) soon,
d.

Reacties

vamymi zei…
hey heidi, denkt nani da ge hier moet thuiskome me een boobjob he, das hier ni in de mode! war zitte?vanessa is al goe zwanger zenne, we hebbe ze op nen bal gezet, wij zitte hier nu me vany en de wi thuis spagetti te eten en we moete na toch effe iet zegge zene, want we zen er toch nie goe van... wa is dat met de gjeep zijn tieten jong??? vany krijgt er spontaan ontsluiting van... en das na toch wa vroeg. wa hé die in zijn kloten geslagen?? anabolen... of hé'tem zelf een boobjob laten doen? seg, hete kusjes uit Belgie van ons hé (uw belgische fans : myrte, miek, vanessa) xxx

Populaire posts